A magyar szégyen: Elítélték első fokon Horváth professzort


Prof. dr. Horváth Istvánt, a koleszterin antigén antitest és a művér feltalálóját 1 év elzárásra ítélte 3 évre felfüggesztve, valamint 6,1 millió forint pénzbírsággal sújtotta a Fővárosi Törvényszék – számolt be róla Facebook-oldalán a volt országgyűlési képviselő, Bertha Szilvia.


 


Az eljárás névtelen feljelentés alapján indult még 2011-ben. Emberen végezhető kutatás szabályai megszegésében találták vétkesnek.

Dr. Horváth István a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) doktora, 40 évig vezette az Országos Bőr- és Nemikórtani Intézet (OBNI) szerológiai osztályát. A nyolcvanas évek közepén jött rá, hogy az érelmeszesedés és érszűkület egyik kiváltó oka nem az egyébként létfontosságú koleszterin termelődése, hanem az azt a szervezet számára felhasználhatóvá tevő antitestek hiánya, azaz az érelmeszesedés oka a koleszterin anyagcserezavara.

Horváth ezért kifejlesztett egy antitest-termelést fokozó oltóanyagot, találmányával 2005-ben Genfben a találmányi világkiállításon aranyérmet is nyert. Az általa feltalált vakcinát ugyanakkor sosem sikerült engedélyeztetnie, az ehhez szükséges – embereken végrehajtandó „klinikum I-II” – tesztekhez sikertelenül pályázott állami pénzre. Így a hozzá forduló embereket engedély nélkül segíti hozzá az oltóanyaghoz.

Rengetegen számolnak be a szer áldásos hatásairól, és van néhány, akin nem segített. Közülük az egyik csalódott feljelentést tett, már ahogy az lenni szokott.

Mit csinálhat a hatalom egy olyan emberrel, aki elmúlt már “ennyi meg ennyi”, és nem lehet a lelkiismeretét pénzért megvenni? A felfedezés, ami csak Magyarországon 15.000 életet menthetne évente, óriási szálka a gyógyszergyárak szemében, akik milliárdos üzletektől esnek el, ha Horváth Professzor úr szérumát megkapják az emberek. Megpróbálják kóklernek, csalónak kikiáltani, de ő csak mosolyog és tudja, hogy az igazság nem az ő személyének szól, hanem azon emberek százezreinek, akiknek az életét meg lehetne menteni ezzel a világraszóló találmánnyal. Nem adta el sem Kínának, sem Amerikának, mert azt akarja, hogy itthon maradjon és hazánkat és annak polgárait gyógyítsa és gazdagítsa.

A professzor számos előadása és interjúja megtalálható az interneten. Közülük az egyik:

forrás:http://hunhir.info

 

 


Comments

comments

Kövess minket Te is