A mostohaapja zaklatta a kislányt, az anya meglepő dolgot tett!


A segítséget néha a legváratlanabb helyekről kapjuk, olyanoktól, akikre nem is számítanánk. Ez történt ezzel a lánnyal is, akit egy csapat motoros mentett meg a zaklató mostohaapjától!


Az amerikai kislány, akinek a neve nem publikus, nagyon nyílt, vidám személyiség volt, ám ez tíz éves korában elkezdett megváltozni. Nem akart enni, nem tudott aludni, és ruhában zuhanyozott. Az anyja végül megkérdezte mi a baj.


 

A lány először nem akarta elmondani, végül mégis megtette. A mostohaapja zaklatta őt. A nő természetesen azonnal kitette a férfit, de a lánya még mindig félt, ezért meglepő dolgot tett.
Egy napon megjelent a házuknál egy motoros banda, csupa kemény, tetovált férfi és nő. A kislány először nem tudta mi történik, aztán a motorosok vezére bekopogtatott az ajtajukon. Azért jöttek, hogy megvédjék, és többé nincs mitől félnie!
A Motorosok A Gyerekbántalmazás ellen nevű szervezet tagjai olyan gyerekeknek nyújtanak támogatást, akiket valamilyen formában bántalmaztak. Ők vitték iskolába a kislányt, és habár a mostohaapa börtönbe került, továbbra is gyakran megfordultak a házuk környékén.


Comments

comments

Kövess minket Te is