Ájult rajongók a Soundon: a lányok telefonjában vannak a bizonyítékok


Több videofelvétel és fénykép is készült az öltözőben. Ezeket egymás mellé téve gyakorlatilag filmen nézheti végig a rendőrség, mi történt a zenekari tagok és a lányok között.


Nem sokat volt a hat lány a konténerben, alig telt el pár perc, amikor hárman rosszul lettek, de ennyi idő bőven elég volt ahhoz, hogy a rajongó lányok a telefonjaikkal fotókat és videót is készítsenek. A fiatalok ugyanis mobillal a kezükben csatlakoztak a Balaton Sound fellépőihez, hiszen pont ez volt a céljuk, megörökíteni a pillanatot, és megosztani a kö­zösségi hálón másokkal, micsoda szerencse érte őket, hogy testközelből találkozhattak kedvenceikkel. A felvételek most tökéletes bizonyítékok lesznek, hiszen nem csak az látszik időrendben, mit ittak a lá­nyok, de az is, hogy ki kínálta meg őket, öntött-e valaki ismeretlen szert az italukba, milyen tárgyak (drogok?), voltak az asztalon, és az idő is pontosan lemérhető, hogy mennyi idő alatt hatott az a szer, amitől a lányok kidőltek.


A zenekar tagjaival akartak fotózkodni a lányok © Facebook

Mint arról a Bors elsőként be­számolt, szombaton este a Balaton Sound egyik fellépője, bizonyos DVBBS nevű duó két tagja előbb a színpadra, majd az öltözőjébe invitált hat fiatal lányt. A rajongók percek alatt rosszul lettek, amitől a zenekar tagjai bepánikoltak, és elmenekültek a helyszínről, egészen Budapestig, ahol repülőre akartak szállni, de a magyar rendőrség lekapcsolta őket. Jelenleg büntetőügyben folyik eljárás ellenük drogbirtoklás miatt, de könnyen s

 

Mint arról a TV2 nyomán a BorsOnline is beszámolt, az egyik elájult lány az MTVA volt műsorvezetőjének, Bényi Ildikónak a gyermeke.

A jó családból származó, ti­zennyolc éves fiatal a történtekhez képest jól van, fizikailag gyorsan gyógyul, a lelki sebei azonban nehezebben forrnak be. Fanni kitűnő átlaggal végzett egy budapesti elit gimnáziumban, az iskola honlapja szerint többször nyert tanulmányi díjat, emellett társastáncban is szép eredményeket ért el. Az édesanyjának Fanni az egy szem lánya, akinek a világon mindent igyekszik megadni. A tinédzser idén felvételizett a Budapesti Gazdasági Egyetemre.

forrás:http://www.borsonline.hu/

Comments

comments

Kövess minket Te is