Az anya felvágta a vacsorára vásárolt grillcsirkét, és majdnem elájult attól, amit látott! (fotó)


Nem volt ideje főzni, ezért a legkézenfekvőbb megoldást választotta. Frissen sütött csirkét vásárolt az üzletben. De családi vacsora helyett dráma lett belőle.


A nő megterített, majd elkezdte felvágni a csirkét, hogy részekre porciózza. Aztán az arcára fagyott a mosoly, amikor meglátta a belsejében fénylő zöld darabokat.


– Undorító volt a színe, és akkor már a szagát is éreztem. Azonnal a mosogató fölé hajoltam, mert hánynom kellett – meséli a yorkshirei Louise. Nem tudom elmondani pontosan, milyen volt a szaga, de vegyi anyagokéhoz hasonlított a legjobban.

83825_romlottcsirkebelso-640c

A 15 éves fiam, Charlie egy ritka véralvadási rendellenességben szenved, szerencsére nem volt a konyhában, mielőtt szétvágtam. Nem is akarok belegondolni, mi lett volna, ha kiszolgálja magát, ahogy szokta, és beleeszik a húsba. Azt hiszem, egy ideig biztos nem fogunk csirkét enni!

Azonnal felhívtam az Aldi ügyfélszolgálatát (náluk vásároltam a csirkét). Küldtek egy bocsánatkérő levelet, és 5 fontot – ennyire telt tőlük.
Az üzletlánc azt ígérte, kivizsgálják az esetet, és egyelőre a arra hivatkoznak, hogy a csirke hűtésénél csúszhatott be valamilyen probléma.

forrás:http://kiskegyed.blikk.hu


Comments

comments

Kövess minket Te is