Döbbenet! Égő házból dobta ki gyerekeit az anya – Videó


Pyeongtaek – A hatalmas füsttől alig lehetett látni, ahogy a kétségbeesett nő a három kisgyerek után ugrott, és így ő is megmenekült.


Borzongató videofelvétel készült a bámulatos mentőakcióról, amely sikeres volt, de az utcán összesereglett emberek kiáltozása, és sikongatása vérfagyasztó hangulatot kölcsönöz Precious Enyioko (30) hőstetténekl.


A füst már ömlött a társasház harmadik emeleti lakásából, amikor a nigériai származású anyuka rádöbbent, nem tud lemenni a negyedikről a három kiskorú gyerekével. Szerencsére, a szomszédos amerikai támaszpont néhány katonája észrevette a füstöt, és gyorsan a helyszínre értek. Kiugrottak a kocsiból, és rögtön kifeszítettek egy pokrócot.

Járókelők is tartották a pokrócot a katonákkal / Fotó: Facebook

Szeretlek! Szeretlek! Szeretlek! – kiabálta az anyuka, amint a gyerekeit elengedte az ablakból kihajolva. Hamarosan, utánuk ugrott, és mindannyian heveny füstmérgezéssel úszták meg az életveszélyes helyzetet. Elképesztő volt, ahogy az emberek sikongtak, amikor a hét hónapos, a három esztendős és a négy éves gyereket az anyuka elengedte, bár ez érthető is volt, hiszen a mobiltelefonos felvételen is látszik, a hozzávetőleg kilenc méteres zuhanás közben szinte súrolták a falat, és a földszinten lévő üzlet napernyőjét.

Mindhárom gyerek, és az anyuka is megmenekült / Fotó: Facebook

Nagyon nehéz volt ledobni a gyerekeket, mert a füst miatt annyira sötét volt – idézte fel a DVIDS riportjában az anyuka, hozzátéve, hogy a pánikszerű menekülés közben mindhárom gyereke sírt és köhögött. – Hálát adtam istennek, amikor megláttam az amerikai katonákat a kifeszített pokróccal – emlékezett Precious Enyioko, aki nemcsak a pokrócra esett. A három gyerek leejtése közben a szomszédok kihoztak néhány díszpárnát, és azok gátolták meg, hogy a gyerekeknél jóval súlyosabb hölgy sérülést szenvedjen.

forrás:http://www.blikk.hu/


Comments

comments

Kövess minket Te is