Egyre agresszívabbak a migránsok a magyar határon


Az M1 Híradójának tudósítója szerint folyamatos a rendőri és a katonai jelenlét.


A bevándorlók többsége férfi és az M1 Híradójának a tudósítója szerint nagyon türelmetlenek, hangosabb szóváltásba is keveredtek a rendőrökkel. A migránsok célja, hogy Magyarország területére jöjjenek.


Máté Roland, az M1 tudósítója arról is beszámolt, hogy a magyar-szerb határszakaszon mindennapivá váltak a kerítésrongálások.

Lehetséges, hogy Szerbia felől buszokkal Magyarország felé irányítják a migránsokat – erről már Kabók Erika számolt be.

A szerb-horvát határon egyébként az éjszaka összetűzés is volt, mentők is érkeztek a táborba. Hajnalban a türelmetlen bevándorlók gyalog indultak tömegesen az autópálya felé, hasonlóan, mint az ősszel Budapesten. Sok olyan is volt köztük, akiket Európából egyszer már kitoloncoltak.

A rendőrök közölték a migránsokkal, hogy buszokat küldenek értük és visszaviszik őket a táborba. Aki a táborban van, azokat elszállítják Magyarországra, aki nem lesz a táborban, nem mehet Magyarországra, ezt mondták nekik – jelentette Kabók Erika az M1 tudósítója.

A tudósító arról is beszélt, hogy a Pannon Televízió birtokába került egy amatőr felvétel. Ezen az látszik, hogy két autóbusznyi embert egy olyan városrészbe vitték, amerre nincs is befogadóközpont.

forrás:http://www.hirado.hu


Comments

comments

Kövess minket Te is