Ez a férfi egy hónapig csak burgonyán élt! Nézd, meg mit történt vele! Elképesztő!


Andrew Flinders Taylor elhatározta, hogy az idei, 2016-os évben csak és kizárólag krumplit eszik. A 36 éves férfi úgy döntött, hogy radikális életmódváltásba kezd, mivel korábban szinte minden fogyókúrás praktikát kipróbált, de egyik sem használt. Andrew így megmakacsolta magát, és a krumplin kívül minden élelmiszert száműzött a hűtőjéből, kamrájából.


A férfi azért hozott ilyen drasztikus döntést, mert megelégelte, hogy az élete az ételek, a fogyókúrás receptek körül forog, eldöntötte, hogy olyan élelmiszert szeretne ezentúl enni, ami finom, laktat és könnyen emészthető. Így tette le a voksát a krumpli mellett. Andrew számtalan burgonyás receptet kipróbált, naponta 2,5 kg-ot eszik meg a gumós zöldségből. Mindössze egy hónapja vált krumplifogyasztóvá, de máris 10 kg-al kevesebb a testsúlya.


Az orvosának sincs semmi ellenvetésre, csak annyit javasolt, hogy a hagyományos krumpli mellett néha fogyasszon édes burgonyát is.

Az egyik kedvenc burgonyás étele a palacsinta.

burgonya-palacsinta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ehhez megpucol és megmos pár krumplit, egy robotgépben összeturmixolja, burgonyalisztet ad hozzá, hogy vastagabb tésztát kapjon, majd mint a palacsintát, egyszerűen olajos serpenyőben kisüti.

forrás:http://www.napjaink.org/


Comments

comments

Kövess minket Te is