Ez a lány eldöntötte, hogy 8 hónapon át naponta csak 3 almát fog enni. Nézd meg, hogyan nézett ki ezután


Victoire Macon Dauxerre egy Franciaországban élő 18 éves lány. Mikor édesanyjával elment vásárolni egy plázába, megakadt a szeme egy népszerű modellügynökség hirdetésén. Annak ellenére, hogy korábban politikai pályafutásról álmodozott hirtelen elkapta  a vágy, és úgy döntött, a modellkarriernek szenteli magát.Ezzel a lány élete azonban pokoli fordulatot vett. Minden azzal kezdődött, hogy közölték vele:  azonnal le kell fogynia mivel új kollekció érkezik, és a 32-34-es méretű ruhákat kell majd viselnie.  Victoire-nak két hónap leforgása alatt mintegy tíz kilótól kellett volna megszabadulnia. Így hát eldöntötte, hogy kemény diétába kezd ami nem másból, mint mindössze napi 3 alma elfogyasztásából állt. Emellett heti egyszer beiktatott egy falatka csirkehúst vagy halat is.

Каждый день в течение восьми месяцев эта девушка ела только по три яблока. Вскоре с ней произошло нечто страшное! модель, фигура, яблоки
A szigorú diéta sikeres volt!A 178 cm magas lány már csak 47 kilót nyomott.Victoire modell-pályafutása sikeresen indult, a modellek TOP 20-as listájába is bekerült. Azonban a dolgok idővel rosszra fordultak. Victoire-nál kialakult az anorexia melynek következtében alig volt tapintható a pulzusa, hajhullás kínozta, a havi menstruációja is elmaradozott ezenkívül  többször is előfordult, hogy egy-egy divatbemutató után elájult.
A legszörnyűbb, hogy a modellről készült összes fotót photoshoppolták, hogy “emberibbnek” tűnjön a kritikusan soványra fogyott teste.  “A modellek elhallgatják ezeket a dolgokat, mert féltik a karrierüket. Ha egy újságírónak interjút adnak, akkor sokszor egy hamburgert is rendelnek, ezzel akarják elterelni a sajtó gyanúját, azonban az interjú után egyből rohannak a WC-re hánytatni magukat” – mondja.
Каждый день в течение восьми месяцев эта девушка ела только по три яблока. Вскоре с ней произошло нечто страшное! модель, фигура, яблоки
Mikor Victoire idősebb lett úgy érezte, elvesztette önmagát. Szörnyű magány kínozta. Súlyos depresszióval küzdött és csak az öngyilkosságban találta a megoldást kínjai enyhítésére. “Senki sem értett meg. Mindenki azt mondta, hogy mindenki olyan életről álmodik mint amilyen nekem van.  Azonban én sosem voltam még olyan boldogtalan” – jegyezte meg.
Каждый день в течение восьми месяцев эта девушка ела только по три яблока. Вскоре с ней произошло нечто страшное! модель, фигура, яблоки
Victoire végül úgy döntött, felbontja a modellügynökséggel kötött szerződést majd 23 évesen úgy határozott, könyvben megírja a modellvilág kulisszatitkait a “Sosem vagy elég vékony. Egy modell naplója” címmel. A könyvben feltárja, hogy a divattervezők számára a női test csupán egy szexuális tárgyat képez.
Az egyik divattervezőtől például a következőt idézi: “A Chanel kosztümöket  nem  olyan nőkre szabták, akiknek van mellük”.

Comments

comments

Kövess minket Te is