Ilyen formájú az ujjlenyomatod? Szerencsés ember vagy !


Szinte hihetetlen, de minden embernek más – és más az ujjlenyomata. A világon nincs két egyforma ujjlenyomatú ember. Pont ezért megfelelő az ujjlenyomat az emberek azonosítására, mivel annyira egyedi, akár a dns. Alapvetően nem lehet meghatározni az ujjlenyomatokat, de 3 fő osztályba sorolhatjuk őket.

 


 


kép forrása : www.kiskegyed.blikk.hu

Ha hurkosan futnak a vonalak, akkor igen nagy rá az esély, hogy viszonylag nyugodt, kiegyensúlyozott ember vagy. Ugyanakkor ez a típusú minta magas érzékenységet, barátságosságot és szociális irányultságot takar. A legtöbb ilyen ujjlenyomattal rendelkező ember könnyen kiszámítható, leginkább azért, mert nagyon nyitott, és hajlamosak kitárni a szívüket a világ elé. Általában válogatós az ételekben és a munkában egyaránt (nem szívesen végez fárasztó munkát). Igen erős képzelőerővel rendelkezik.
Hasonlóan a hurkos ujjlenyomatos emberekhez, a görbén kirajzolódó ujjlenyomatúak is igen energikusak és magabiztosak. Náluk azonban az önbizalom néha önhittséghez vagy makacssághoz vezethet. Ha döntöttek valami mellett, akkor általában az megingathatatlan, végleges.
Az ilyen típusú ujjlenyomatú emberek hajlandóak minden változást kihívásként felfogni. Ez a típus egyáltalán nem cuki imádnivaló ember, sokkal inkább irányító, vezető személyiség.

Az örvénylő ujjlenyomatú emberek szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen valamiben a többiekénél nagyobb tehetséggel vannak megáldva, ráadásul igen gyors gondolkodásúak. Emellett temperamentumosak, a kanyargós ujjlenyomatúakhoz hasonlóan elsősorban vezető szerepre hivatottak.
Ugyanakkor sokszor túlságosan is kiszámíthatatlanok. Nem elégszenek meg a „futottak még” kategóriával, az első helyre törekednek. Ha beindul az elméjük, szinte lehetetlen megállítani őket.

forrás:http://utcaemberek.blogspot.hu/


Comments

comments

Kövess minket Te is