Íme, egy megcsalt exfeleség válasza


Liberty Ross nem teketóriázott, amikor kiderült férje és Kristen Stewart viszonya. De ez már a múlt. Ross túllépett a csapodár férjen és nem is akárhogy.


Liberty Ross brit modell és színésznő házassága négy évvel ezelőtt egyik pillanatról a másikra dőlt romba. 2012 júliusát írtuk, amikor egy bulvárlap szenzációként tálalta férje, Rupert Sanders filmrendező és Kristen Stweart színésznő viszonyát. Sanders éppen a Hófehér és a vadász című filmjét forgatta Stewarttal a főszerepben, amikor egymásba gabalyodtak. Ezzel a kis afférral – lévén folytatása nem lett – egyszerre két kapcsolatot is sikerült tönkre tenniük. Sanders házasságát és Stewart együttélését Robert Pattisonnal. A Sanders-Stewart botránynak azonban mégiscsak lett egy szerencsés nyertese, Liberty, a megcsalt feleség személyében.


Liberty Ross és vőlegénye, Jimmy Lovine. Fotó: Camera PressLiberty Ross és Jimmy Iovine. Fotó: Camera Press

Ross nem sokat tétovázott az eset után. Nem járt családterápiára, nem akart és nem kért magyarázatot, egyszerűen beadta a válópert, magának követelve gyerekeit és persze a jelentős gyermektartási díjat. A válás végül két évvel később kimondatott, Sanders megkapta, amire annyira vágyott, a szabadságát. Liberty pedig néhány hónappal később új, erős nőként jelent meg a társasági életben. Továbblépett, és már így, függetlenként ismerkedett meg Jimmy Iovone producerrel. Szerelmük ha lassan is, de biztosan haladt előre egészen a hét végi esküvőjükig. Ugyanis a pár – dacára a köztük levő 25 év korkülönbségnek – úgy döntött, házassággal pecsételi meg együttélését.

Ross egy gyönyörű, egyszerű vonalú, elefántcsontszínű selyemruhában, míg a vőlegény galambszürke öltönynadrágban és fehér ingben jelent meg a a szombati szertartáson, ahol egy szűkkörű 50 fős baráti társaság előtt mondták ki a boldogító igent.

S hogy mi történt azóta a csapodár férjjel? Sanders egy rövidfilm után most folytatja a Páncélba zárt szellem című mozi forgatását Scarlett Johanssonnal. Stewarttal már négy éve nem tartja a kapcsolatot, azóta is egyedül él.

forrás:http://www.hirado.hu/


Comments

comments

Kövess minket Te is