Lagzi Lajcsi lesz Berki Krisztián apósa?


Bogi pedig nem mondana nemet.


Melyik édesapa ne szeretné megóvni a lányát a csalódástól? Galambos Lajos is féltőn óvja Bogit, de türelmét most éppen az egyik jó barátja, Berki Krisztián teszi próbára azzal, hogy a mulatós zenész akarata ellenére modellt csinálna a lányából.


Lajcsi lánya, Bogi gyönyörű nővé érett, amit Berki Krisztián is észrevett. Sőt, zavarba ejtő mondatokkal bombázta egy tévéműsorban Lajcsi decemberben nagykorúvá vált lányát. „Eljössz velem egy fotózásra? Elég, ha négy-öt nappal később említed meg apádnak…”

Egy édesapa zsebében az ilyen és hasonló szövegek hallatán általában kinyílik a képzeletbeli bicska. Még kellemetlenebb a helyzet, hogy a trombitás baráti viszonyt ápol az „ádáz” csábítóval. Egyelőre csak vicces formában zajlik köztük a „csörte”, de úgy tűnik, Krisztián a legvégsőkig hajlandó elmenni, hiszen máris leszervezett egy közös utat a februári olasz divathetekre.

– Az, hogy Krisztián a kislányomat mihamarabb szeretné meghívni egy fashion show-ra, a kettőnk kapcsolatát nem befolyásolja… Nem tiltani szeretném Bogit, de jobb lenne, ha más irányban próbálna érvényesülni. Éppen ezért eldöntöttem: februárban annak ellenére is elkísérem a kislányomat Olaszországba, hogy Berki engem nem hívott meg – árulta el Lajcsi a hot!-magazinnak.

forrás:http://blikkruzs.blikk.hu


Comments

comments

Kövess minket Te is