Magyarországot és Portugáliát nevezte meg következő célpontjaként az Iszlám Állam


Magyarország lehet az Iszlám Állam következő célpontja! A terrorszervezet a közösségi médián keresztül azt tudatta az Egyesült Államokkal és egy sor európai országgal, hogy Brüsszel csupán a kezdet volt, és újabb merényletek várhatók.


A Washington Times legfrissebb cikke szerint az Iszlám Állam sajtócégének felhívása úgy fogalmaz: ma Brüsszel, holnap Portugália és Magyarország is lehet célpont. Egy szakértő szerint az utóbbi két államot azért említették, hogy nyomatékosítsák: egyetlen európai ország vagy főváros sincs biztonságban a terrorszervezet támadásaitól.


Az amerikai szakember egyik kollégája pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy Európa lakói nem bíznak kellőképpen egymásban, ezért nem tudnak a lehető legszorosabban együttműködni a további robbantások elhárítására.

Az Iszlám Állam a közösségi médián keresztül tudatta az Egyesült Államokkal és több európai országgal, hogy Brüsszel csupán a kezdet volt, és újabb merényletek várhatók. A Washington Post cikke szerint a kilátásba helyezett lépések egészen odáig mennek, hogy az elfogott nőket potom áron eladják rabszolgának, a kezükre került gyerekeket pedig janicsárként nevelik, hogy azután egykori hazájuk ellen forduljanak.

forrás:http://meteon.org

 


Comments

comments

Kövess minket Te is