Megtudtuk hány évre kerül rács mögé K.Bálint


Elöljáróban azt elmondanánk, hogy az évek számát számtalan tényező fogja módosítani, de úgy néz ki a hosszú éves bírói rutin alapján, hogy nem fogja megúszni egy ejnye bejnyével.


A szeretlekmagyarország oldala felkeresett egy ügyvédet, és tőle kértek viszonyításképp tájékoztató adatokat. 

” Dr. Ésik Sándor ügyvéd megkeresésünkre elmondta: a büntetés kiszabásában nagyon sok múlik az előéleten és a védekezésen. Az, hogy a gyanúsított beismerő vallomást tett, valamint nagyon fiatal (20 éves), enyhítő körülménynek számít. Kérdéses, hogy a bűncselekménynek van-e szexuális erőszakra utaló eleme – ha bebizonyosodik, hogy mielőtt megölte, még erőszakoskodott is vele, az jócskán súlyosbíthatja az ítéletet.

“Az áldozat boncolása során újabb információk derülhetnek ki, amelyek szintén befolyásolhatják az ügy kimenetelét. Ha a boncolás bebizonyítja, hogy a lányt különös kegyetlenséggel ölte meg, akkor már minősített emberölésről van szó. Ha így van, tíz év a minimum, és olyanra nincs nagyon példa, hogy ilyen esetben a Btk. enyhítő szakaszát alkalmaznák.


A legrosszabbul akkor jár az elkövető, ha kiderül, hogy megkezdett vagy befejezett szexuális aktusra utaló sérülései vannak az áldozatnak.

A fiú ebben az esetben jócskán tíz év fölötti büntetésre számíthat.”

Összességében tehát elképzelhető, hogy a következő 1-2 évtizedet rács mögött tölti K. Bálint.. azonban ez sem fogja Vivien szüleinek, barátainak, és hozzá tartózóinak a fájdalmát elmulasztani, és a lányt sem hozza vissza az életbe..

Isten Nyugosztalja, és sok erőt kívánunk ebben a nehéz helyzetben a hozzátartózóinak!


 


Comments

comments

Kövess minket Te is