Mi történt A klinika sármos dokijával?


Sascha Hehn a szexi doki /Fotó: EUROPRESS GETTTY IMAGES


München — Egy ország csodálta Sascha Hehn (61) szexi mozdulatát, amellyel dr. Udo Brinkmannként képes volt a kabriójába beugrani.


A színész A klinika sármos dokijaként számos női szívet megdobogtatott a nyolcvanas években, két éve pedig egy másik kultuszsorozat, az Álomhajó új kapitányaként hódít újra.

Sascha Hehn 1954 októberében Alexander Josef Alberto Hehnként látta meg a napvilágot, és színész édesapja révén korán megismerkedett a filmes világgal. Ötévesen szerepelt először kamera előtt, amelyet annyira megszeretett, hogy érettségi előtt úgy döntött: a színészi pályát választja a tanulás helyett. Ám ez nem volt annyira egyszerű, a nagy szerepek várattak magukra, ám a későbbi sztár a kinézetével hamar sikert sikerre halmozott, mégpedig erotikus filmekben. 1985-ben aztán jött a nagy áttörés, két sorozatban is komoly szerepet kapott.

Hehn sármja még több képen itt!

A klinikában Brinkmann professzor fiát alakította, miközben a németek másik sikeres sorozatában, az Álomhajóban Victorként, a fő stewardként hódított, kihasználva a sármját. Talán emiatt mindig is elkerülték a nagy drámai szerepek, sorozatsztárrá vált, többször alakított orvost, a kilencvenes évek végén azonban főleg szinkronszínészként foglalkoztatták, ő volt például Shrek német hangja. 2014-ben visszatért, mégpedig az Álomhajóra, immáron kapitányként.

Így fest most a 61 éves Hehn /Fotó: EUROPRESS GETTTY IMAGES

Az utóbbi évek nagy durranását egy reklámfilmnek köszönheti, az egyik legnagyobb műszaki áruház ugyanis valószínűleg igen sokat fizetve neki olyanra vette rá az egykori szépfiút, amelyet talán sosem gondolt volna senki. A színész ugyanis az áruházlánc klubkártyájának reklámjában igazi dívaként jelenik meg egy csillogó aranyruciban. Sascha egyébként imádja az öniróniát, több olyan show-műsorban is fellépett már, ahol korábbi szere­peit kellett kifiguráznia.

A csillogó aranyruci

Magánéletéről nem sokat tudni, pár éve él együtt egy Gloria nevű hölggyel, akivel távkapcsolatot tart fenn, hiszen Hehn az Álomhajó kapitányaként sokat forgat külföl­dön

forrás:http://www.blikk.hu/


Comments

comments

Kövess minket Te is