Nádai Anikó drámai vallomása!


Teljesen megváltozott Nádai Anikó élete, amióta „rosszkislányként” beköltözött a ValóVilág villájába hat évvel ezelőtt.


Most már családanya, de karrierjében hatalmas lehetőséget kapott azzal, hogy vezetheti a Farm című műsort az RTL Klubon. A Blikk kérdezte ezzel kapcsolatban.


– Azt olvastam, hogy nem volt könnyű a gyermekkora.

Anikó: Ez így van… De… nem akarok régi sebeket feltépni.

– A szülei válása például ilyen?

Anikó: Az annyira nem, hiszen másfél-két éves lehettem, amikor ők elváltak. Én anyuval maradtam, és édesapám onnantól kezdve nem nagyon volt része az életünknek. De anyu sosem mondott rá egy rossz szót sem. Félévente találkoztunk, aztán volt egy időszak, hogy ennyit sem. Neki lett egy másik családja, s kialakított egy új életet. De amióta megszületett a fiam, minden megváltozott vele is.

Aanyukámtól nagyon jó példát kaptam, hiszen ő mindent megtett értem, de sajnos ennek ellenére nem éltünk jól. Szegények voltunk, sokat nélkülöztünk, és csak egymásra számíthattunk. Emlékszem, mennyire furcsa volt, amikor az első komoly barátomnál vagy tizenöten ültek a karácsonyi vacsoránál. Már fiatalként megfogadtam, hogy ha én egyszer családot alapítok, akkor nagyon erős indoknak kell lenni ahhoz, hogy ne tegyek meg mindent a családomért.

– Apaként milyen a párja?

Anikó: Nagyon hálás vagyok, amiért nem kell 100 százalékban egyedül vinnem a hátamon az egészet. Nem is menne Dani nélkül. Sokat segít, mindig ott van, amikor elhagy az erőm. Ha kell, ő kel fel Patrikhoz, főleg mostanában, hogy jön a foga. Szerencsés vagyok, hogy mindenben támogat, akár abban is, hogy elvállalhassam a Farm műsorvezetését. Az életem addig, amíg meg nem ismertem, folyamatos küzdés és bizonytalanság volt. De talán éppen ezért meg kellett azt is tanulnom, hogyan éljek boldogan.

– Emlékszik arra, mikor érezte, hogy ő az igazi?

Anikó: Ez nagyon cifra helyzet volt, hiszen akkor ő még házasságban élt. És ezt tudtam róla. Remélem, hogy azóta az ő volt párja is boldog.

– Az Éjjel-nappal Budapest óta először dolgoztak együtt a Farm promójának forgatásán. Megint ő volt a főnök.

Anikó: Igen, de csak a munkában. Ott nincs feleselés, ott az van, amit ő mond. De itthon viszont inkább én vagyok a főnök (nevet – szerk.) Egyébként emlékszem, többek között abba szerettem bele, ahogy dolgozik, amilyen szakmaisággal és precizitással végzi a dolgát. Nem tehetem meg, hogy nem dolgozom mellette rendesen, sőt nekem talán még többet kell letennem az asztalra, hogy ne hozzak rá szégyent. A castingon egyszerűen önmagamat adtam, és ez bejött a műsor készítőinek.

– Ha esküvő nem is, de második baba lesz?

Anikó: Ez még nyitott kérdés. Egyelőre úgy gondolom, hogy nem szeretném még egyszer végigcsinálni ezt az egészet, annak ellenére, hogy jól viseltem a terhességet. Dani azonban szeretne egy kislányt, de nem sürget, csak viccesen mondja mindig, hogy aztán legyen meg két éven belül. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő.


Comments

comments

Kövess minket Te is