ÓRÁKIG VÁRT A SEGÍTSÉGRE ÉLET-HALÁL KÖZT LEBEGVE BIANKA


Kihalt úton, hosszú ideig várt segítségre az a 18 éves lány, aki szerelmével együtt szenvedett súlyos autóbalesetet Szentgotthárd mellett. H. Bianka a közelében heverő telefonját sérülései miatt nem érte el.


Élet és halál között lebeg H. Bianka, az a fiatal lány, aki szerelmével együtt szenvedett súlyos balesetet hétfő éjjel. A fiatal pár Audijukkal Szentgotthárdról indult útnak Apát-istvánfalva felé, amikor a kocsi lesodródott az útról és felborult. A sofőr, D. Gábor azonnal szörnyethalt, míg a mellette ülő szerelme, Bianka, csodával határos módon túlélte a balesetet.


A lány utolsó erejével, súlyos sérülései dacára még ki tudott mászni a feje tetejére állt roncsból, azonban a kocsiból kizuhant telefonját nem érte el, ugyanis belső sérülései miatt nem tudott elkúszni a készülékig. Információk szerint Bianka akár órákig is feküdhetett életveszélyes állapotban, szerelme holtteste mellett, mivel a baleset egy gyér forgalmú úton történt. Végül egy arra járó autós fedezte fel a szörnyűséget.

– Szörnyű, ami történt, ismertem mindkettőjüket – mesélte az egyik ismerős –, Bianka nagyon életvidám, fiatal lány, azt hallottuk, hogy éppen most tanult vezetni. Bár lehetséges, hogy Gábor tanítgatta, de azt nem hiszem, hogy Bianka ült a volán mögött, szerintem Gábor nem hagyta volna. Azt már elképzelhetőnek tartom, hogy egy állat szaladhatott ki eléjük – vélekedik.

A roncsból Bianka még ki tudott mászni, de a mobiljához  már nem tudott elkúszni. Szerelme, Gábor a helyszínen meghalt

A roncsból Bianka még ki tudott mászni, de a mobiljához már nem tudott elkúszni. Szerelme, Gábor a helyszínen meghalt

A diáklány most tanult vezetni, de információnk szerint az Audit éjszaka Gábor vezette. Ezt a verziót tudja a férfi édesanyja is

A diáklány most tanult vezetni, de információnk szerint az Audit éjszaka Gábor vezette. Ezt a verziót tudja a férfi édesanyja is

A helybeliek úgy értesültek: Gábor nem volt bekötve, az úton pedig nem látható féknyom. Egyelőre a szakértők sem tudják, mi okozhatta a balesetet:

– Ez egy nagyon elhagyatott útszakasz, a férfi családja azóta is sokkos állapotban van.


Comments

comments

Kövess minket Te is