Sarka Kata mégis megtette! Itt az első lépés a válás felé!


Ez már nem játék!


Az álomházasságnak gondolt Sarka Kata-Hajdú Péter kapcsolat összeomolni látszott az utóbbi időben, ám voltak olyan jelek, amik arra utaltak, hogy menthető a közös élet. A Story megtudta, a történet már jogi síkon is mozog, ugyanis információjuk szerint Kata már a családi otthonból való kiköltözés után beadta a válókeresetet.


“Úgy érezte, nem kap levegőt, ha azonnal nem tesz valamit” – mesélte a magazinnak Kata egyik ismerőse. Bár a válóper elindult, még mindig nem zárják ki a felek, hogy ki tudnak békülni!

A bennfentesek szerint Kata annak örülne igazán, ha Péter újra meghódítaná. Az évfordulójukon eltöltött vacsorán komolyan felmerült, hogy elválnak – közösen adnák be a válókeresetet -, ami csupán formaság lenne, ami segít lezárni a múlt rossz eseményeit, és segíthet az újrakezdésben. Akár egy lánykérésben is. Természetesen családjaik, a házaspár szülei azok, akik leginkább szorítanak az összeköltözésért. Kata szülei rendszeresen beszélnek Hajdú Péterrel, aki őszintén megnyílt előttük. Ugyanakkor Péter édesanyja is diplomatikusan, állást nem foglalva tartja fiában a lelket. Egyszóval, mindenki támogatja őket abban, hogy új alapokra helyezhessék az életüket, szerelmüket.

forrás:http://blikkruzs.blikk.hu/


Comments

comments

Kövess minket Te is