Szilveszteri horror: Négy magyar gázolt halálra két kislányt Angliában


Négy magyar halálra gázolt két lányt szilveszter este Oldham-ben. Az eset után a tettesek továbbhajtottak.A 38 éves Hegedűs Gábor jogosítvány nélkül vezetett személygépkocsijával okozott kettős halálos balesetet december 31-én az angliai Oldham-ben – írja az Independent. Három másik, szintén magyar férfi, Orsós Dávidot (18), Kalányos Jánost (50), és Pető Zoltánt (49) bűntársként felelős a cserbenhagyásos gázolás kapcsán.

Az eset 19 óra 15 perc körül történt, a két áldozat épp az Ashton úton igyekezett át a túloldalra. A balesetben a 12 éves Helina Kotlarova a helyszínen, míg 11 éves unokatestvére, Zaneta Krokova a kórházban vesztette életét. A rendőrség a gázolás helyszínétől fél mérföldre talált rá az elhagyatott autóra. Az incidens kapcsán 5 embert tartóztattak le.

Helena 19 éves nővére, Sylva Kotlarova a Sky News-nak elmondta, hogy az eset után a családja azonnal a helyszínre sietett. “Az arca tiszta vér volt. Nem lélegzett. Anyu simogatta a haját” – tette hozzá szomorúan.

A lányok a családtagjaikkal és barátaikkal voltak aznap este, akik már átértek az Ashton út túloldalára, mikor a baleset történt. “Ahogy gyalogoltak át az úttesten, az autó átgázolt rajtuk.” A mentősök azt mondják, már semmit nem tudtak tenni a lányok megmentéséért.

“Túl fiatal volt, hogy meghaljon. Gyönyörű volt. Szeretett táncolni és énekelni. Egy fiatal hölgy volt, aki imádott élni”

forrás:http://www.blikk.hu


Comments

comments

Kövess minket Te is