Szörnyű veszteségek érték az RTL Klub műsorvezetőjét, mégis tud ragyogni!


Mosolya beragyogja a képernyőt, személyisége barátságos, és akinek tud, segít Barabás Évi. Az RTL Klub Fókuszának háziasszonya szörnyű veszteségeket élt át, mégis megőrizte hitét és erejét.


Gyász, szakítás, veszteségek, könnyek – ezek szegélyezték Barabás Évi útját éveken át. Az RTL Klub bájos és mindig kedves műsorvezetőjének életében egymást követték a pokoli tragédiák.


Kálváriája 18 éves korában kezdődött, amikor majdnem elveszítette 40 éves édesanyját, aki egy nap stroke-ot kapott a munkahelyén. Sok időbe telt, mire visszanyerte egészségét, de Évi mindent megtett azért, hogy mihamarabb meggyógyuljon, magára vállalta az otthoni feladatokat is, ellátva a családot. Évekkel később azonban mégis megtörtént a tragédia: Évi anyukája nagybeteg lett. A műsorvezetőnő belefogyott az aggodalomba, de hiába próbált segíteni szeretett édesanyján, az asszony két hónap múlva elhunyt. És Éva szinte még fel sem ocsúdott a gyászból, mikor 18 hónappal később édesapja is meghalt…


E csapások után az ember nem azt várja, hogy az élet újabb próbatétel elé állítja. De Évit még ekkor sem kímélte a sors, ugyanis nemrég szakított kedvesével is, akivel 7 évet töltött együtt szerelemben. A műsorvezetőnő mindvégig védte párját, akiről a nyilvánosság csak annyit tudott, hogy van egy lánya és imád vitorlázni. Saját bevallása szerint Éva a szakítás után egyre csak sírt, de idővel megerősödve tudott kijönni a negatív időszakból, és azóta ismét szebb színben látja a világot.

forrás:http://kiskegyed.blikk.hu


Comments

comments

Kövess minket Te is