Várkonyi Andrea is távozik a Tényektől


Budapest – Azurák Csaba után a másik állandó Tények-arc, Várkonyi Andrea is távozik a TV2 hírműsorából – írta meg a Népszabadság.


A cikkből az is kiderül, hogy a TV2 új vezetői megkeresték az évekkel ezelőtt megszűnt Napló korábbi szerkesztőit és munkatársait, hogy részt vennének-e a műsor újraindításában, ám legtöbbjük határozott nemmel válaszolt.


Andira egyébként a Naplóban számítanak, váltótársa nagy valószínűséggel régi kollégája, Azurák lesz majd, miután a korábbi műsorvezetőt, Vujity Tvrtkót sorozatos beszólogatásai miatt kirúgták.

– Korábban a vezérigazgatóval beszélgettem arról, hogy abbahagyom a Tényeket, mert azt gondolom, hogy se időm, se energiám nem lesz arra, hogy egy napi hírműsorral tudjak foglalkozni, hiszen egy napi háttérműsor készítésén és előkészítésén dolgozom, amit már korábban is bejelentettek, úgyhogy ilyen szempontból nincs meglepetés – nyilatkozta akkor Azurák. Ezek szerint még az is lehet, hogy az új Napló lesz a napi háttérműsor.

Így az még kérdéses, ki lesz a frissen leigazolt Gönczi Gábor műsorvezetőtársa, aki április elején mutatkozik majd be a csatornánál.

A csatornánál azóta kezdődtek meg a változások, hogy februárban kinevezték hírigazgatónak Kökény-Szalai Vivient.

forrás:http://www.blikk.hu


Comments

comments

Kövess minket Te is