Vendégekre támadt az egyik győri McDonald’s-ban egy migráns


Egy győri gyorsétteremben kiabált és csészét tört egy palesztin férfi még vasárnap. A helyszínre rendőrt is kellett hívni, a gyanúsítottat pedig előállították a Győri Rendőrkapitányságra.


Információnk szerint vasárnap este a belvárosi McDonald’s étterembe kellett kihívni a rendőröket, mert egy vélhetően nem magyar állampolgár belekötött a személyzetbe és a vendégekbe is. A helyi biztonsági őrök is próbálták a rendet fenntartani, ezért a hangoskodót kikísérték az épület elé, de jobbnak látták a rendőrök segítséget is kérni. Egy sétálóutcán lévő padra ültették a férfit, majd az egyenruhások pár perc múlva megérkeztek.


Hogy a szóbeszédnek utánajárjunk, megkerestük a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, ahonnan az alábbi tájékoztatást kaptuk:

„A Győri Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 35 éves palesztin férfi ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. március 20-án az egyik győri gyorsbüfében hangosan szitkozódott, kiabált és eltört egy csészét. A garázdaságról érkezett bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök fogták el, majd állították elő a gyanúsítottat a Győri Rendőrkapitányságra”.

A belváros biztonságáért aggódok megnyugtatására azt is közölték, hogy a Győri Rendőrkapitányság vezetője a járőr-útiránytervek meghatározása során kiemelt figyelmet fordít a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelését célzó közterületi rendőri jelenlét biztosítására, Győr belvárosában is. Ez annyit tesz, hogy folyamatos a rendőri jelenlét a városban, tehát ha segítségre van szükség, tárcsázzák az ismert segélyhívószámok (112 vagy 107) valamelyikét.

 

forrás:http://gyorplusz.hu/


Comments

comments

Kövess minket Te is